Wie zijn wij ...

Hallo, mijn naam is Judith van Doorn. Op jonge leeftijd is mijn liefde voor honden ontstaan, door de Duitse herder waar ik bij mijn vriendin thuis mee op groeide . Op mijn 16e ging mijn grootste wens in vervulling met de komst van mijn eerste eigen hond. Het werd Sibo, een Duitse herder kruising, die bijna 14 jaar lang mijn grootste en trouwste vriend is geweest !

Twee maanden na het overlijden van Sibo kwam Bo in mijn leven, de toen 1.5 jaar oude labrador/boerenfox kruising. Bo werd mijn sporthondje, waarmee ik de dogfrisbeesport ging beoefenen. Tijdens dogfrisbee leerde ik in 2005 Jeroen kennen, die met zijn 1.5 jaar oude pomeranian Georgie ook aan dogfrisbee deed. Januari 2009 werd ons gezinnetje compleet gemaakt met de komst van border collie Flake. Helaas is Bo op de leeftijd van bijna 14 jaar heel onverwacht, maar gelukkig wel in mijn bijzijn, overleden. En zo overleed ook Georgie vier jaar later, onverwacht en in het bijzijn van Jeroen, op de leeftijd van bijna 14 jaar. 

 

Na jaren in de gezondheidszorg werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2008 het roer omgegooid en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Van 2008 t/m 2019 heb ik een HondenUitlaatService gehad in Gorinchem e.o., met de naam HUS4Fun. Daarnaast ben ik in 2015 begonnen met het geven van workshops steppen met hond, actief in het bos, hersenwerk voor honden en balans en coördinatie en ben ik in 2016 ben ik begonnen met de opleiding tot kynologisch massagetherapeut. Momenteel liggen de werkzaamheden m.b.t. honden stil, maar in de nabije toekomst hoop ik met de massages en trainingen/workshops verder te gaan.

 

In 2022 ben ik samen met Jeroen Passion4prints begonnen. Omdat Jeroen al jaren zijn klanten adviseert over o.a. de materialen die wij nu gebruiken, weten we dat we de beste materialen hebben voor de juiste toepassing.

 

 

Op de foto's van links naar rechts:

Sibo*, Bo*, Georgie* en Flake