HondenUitlaatService

HUS4Fun is de HondenUitlaatService voor Gorinchem, Dalem en Vuren, met een veilig eigen omheind terrein.

Een HondenUitlaatService is een uitkomst voor mensen die werken en die hun hond(en) in de tussentijd een heerlijk uitje gunnen met soortgenoten. Maar een HUS is niet alleen voor werkende mensen, ook als u niet (meer) in staat bent uw hond voldoende beweging te geven, of als u uw hond gewoon voor de gezelligheid mee wilt geven en voor de sociale contacten met soortgenoten, is een HUS een uitkomst.

Wij nemen uw hond(en) graag mee voor een heerlijke wandeling van een uur in de vrije natuur, op een veilig, afwisselend en volledig omheind eigen terrein.

Onder het tabblad “eigen terrein” kunt u zien wat hier allemaal te beleven valt.

Ook pups of ouder wordende honden kunnen mee. Voor pups is er de beschikking over een speciale hondenbuggy, om zo de tijdsduur dat ze mogen wandelen verantwoord op te kunnen bouwen en zodat ze de overige tijd lekker vanuit de buggy mee kunnen genieten van wat er om hen heen gebeurt. Ouder wordende honden, die meer moeite hebben om mee te komen in de groep, kunnen ook gewoon mee. Doordat we op eigen terrein lopen, kunnen ze lekker hun eigen gang gaan en hoeven ze niet over hun eigen grenzen heen te gaan, omdat ze anders de groep uit het oog zouden verliezen.

Heeft u interesse om uw hond mee te geven ? Informeer dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Omdat u uw hond vast niet zomaar met iedereen mee zult willen geven, maar ook niet iedere hond geschikt is om mee te gaan in de groep, wil ik tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag eerst kennismaken met u en uw hond. Tijdens dit gesprek zullen bijzonderheden m.b.t. uw hond worden besproken, evenals uw wensen en mijn werkwijze en mogelijkheden.

HUS4Fun werkt in de plaatsen Gorinchem, Dalem en Vuren. Het is helaas niet mogelijk om honden op te halen buiten de drie genoemde plaatsen.
Woont u ergens anders, dan kunt u via http://www.doggo.nl/overzicht-hondenuitlaatservice/ kijken of er een  uitlaatservice in uw woonplaats werkzaam is.