Voorstellen

aug 2011

2014-08-08 Weissee 066 bewerkt (800x600)

Mijn naam is Judith van Doorn. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met de Duitse Herders bij mijn vriendin thuis. Op mijn 16e ging mijn grootste wens in vervulling met de komst van mijn eerste eigen hond. Het werd Sibo, een Duitse Herder kruising, die bijna 14 jaar lang mijn grootste en trouwste vriend is geweest !

Twee maanden na het overlijden van Sibo leerde ik Bo kennen, de toen 1.5 jaar oude kruising Labrador/Boerenfox van mijn toenmalige vriend. Na het beëindigen van deze relatie mocht Bo bij mij blijven. Bo werd mijn sporthondje, waarmee ik 3 jaar lang aan dogfrisbeewedstrijden heb meegedaan.

In 2005 leerde ik tijdens de dogfrisbeesport Jeroen kennen, die met zijn 1.5 jaar oude Pomeranian Georgie ook aan dogfrisbee was begonnen. Bo en Georgie zorgden ervoor dat wij sindsdien samen zijn en dat bij mij de mogelijkheid ontstond om van mijn hobby mijn beroep te gaan maken !

In januari 2009 werd onze roedel compleet gemaakt met de komst van Flake, onze vrolijke onstuimige Border Collie.

Helaas is Bo in oktober 2013, heel onverwacht, maar gelukkig wel in mijn bijzijn, overleden. Ze was bijna 14 jaar.
Augustus 2017 overleed Georgie in het bijzijn van Jeroen. Zij is net als Bo zelf thuis ingeslapen en ook zij was bijna 14 jaar.

De eerste ideeën om een hondenuitlaatservice op te gaan zetten ontstonden in 2005. Omdat ik eerst meer kennis van honden(gedrag) wilde hebben ben ik 2006 de opleiding tot Kynologisch Instructeur gaan doen, gevolgd door de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut en de opleiding tot Erkend Hondenuitlaatservice, allen aan de Gaus Academie te Lelystad. Van al deze opleidingen heb ik het diploma behaald. Daarnaast heb ik diverse andere instructeurscursussen gedaan, zoals dogfrisbee (GDDA), balans en coördinatie (Paws4Fun), fit met hond (Fit mit Hund DL), ABC-training (Dogbasic), steppen met je hond (Actief met InZicht), actief met je hond in bos en stad (Actief met InZicht), instructeur hersenwerk voor honden (Hersenwerk voor honden) en ik volg regelmatig lezingen, cursussen en workshops.

April 2008 ben ik mijn eigen HUS gestart. Eerst nog franchise en vanaf oktober 2010 helemaal zelfstandig onder de naam HUS4Fun. Vanaf 2015 ben ik tevens begonnen met het geven van workshops en (privé)trainingen onder de naam DogSports4Fun.

 

Mijn eigen honden Sibo, Bo, Georgie en Flake, waarvan helaas de eerste drie inmiddels zijn overleden.